Om Ti På Topp

Ti på Topp er et godt turtilbud for barn, voksne og eldre, hvor målet er å besøke 10 ulike turmål på Gjøvik. Gjennom å registerer turene på nettsiden vår eller i Ti på topp-appen kan en få en ekstra motivasjon til å besøke de mange flotte turmålene som finnes i traktene.

Hvem kan delta?

Alle kan delta i Ti på Topp. Du kan delta på et lag i bedriften din, som deltaker på et venne- og familielag, ellers som individuell deltaker.

Hvordan melde seg på?

Ved påmelding velger du om du ønsker å delta i bedriftsklassen, venne-og familieklassen eller individuell klasse.

Det koster kr. 200 per voksen og kr. 100 per barn (ekstra deltaker) under 15 år. 

Delta med din bedrift (bedriftsklasse)

Ti på Topp er et enkelt, morsomt og sosialt HMS tiltak på din arbeidsplass. Å gjennomføre Ti på Topp  med kolleger gir økt overskudd, samhold og trivsel blant ansatte. Alle bedrifter kan delta og man kan lage interne konkurranser, eller sammenligne seg med andre bedrifter.

Delta med din familie og venner (venne og familieklasse)

Ønsker du å ha med deg venner og familie på et turlag velger du å delta i familie og venneklassen. Hvert lag består av 3-8 deltagere. Del gjerne utfordringen med øvrig familie, vennegjeng og naboer. Hvem klarer alle turene i løpet av sesongen?

Delta alene (individuell klasse)

Dersom du ønsker å gjennomføre Ti på Topp alene velger du påmelding i individuell klasse. Alle deltagere som er meldt på i en av lagsklassene er også automatisk med i individuell klasse.

Hvordan registrere turer og sender inn bilder?


Du kan enten registrere turer her på denne nettsiden via "Min side", eller ved hjelp av appen Ti På Topp (Apple Appstore eller Google Play).  På "Min side" kan du registrere turer og laste opp bilder.
 Husk at du må registrere turkoden som ligger i postkassen på toppene hvis du bruker denne muligheten. 
 

Bruker du appen, skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

Premiering?

- Alle som går 10 ulike turer.


I tillegg trekkes det flotte premier blant alle som oppfyller kriteriene ovenfor.

 I tillegg premierer vi de beste bildene både på Instagram og opplasting via min side, samt ikke minst den sprekeste bedriften og familien!

Ti på Topp legges til rette av Bedriftsidretten, men er åpent for alle.

 Vi er frivillig organisasjon og en del av norsk idrett.

Tilbake til hovedside